Ηράκλειο: Ποιος είναι ο δικηγόρος που κατήγγειλαν ότι “φέρνει αλλοδαπούς εργάτες”- Τι απαντά ο ίδιος στο Candiadoc

Δικηγόρο του Ηρακλείου κατήγγειλαν χθες με επιστολή τους στο Candiadoc πολίτες ότι φέρνει αλλοδαπούς εργάτες στην περιοχή. Κι αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατό να διακηρύττει ότι “φέρνει εργάτες”.

Δείτε:

Ο δικηγόρος Ηρακλείου Γιώργος Λιονάκης είναι εκείνος που καταγγέλθηκε από πολίτες ότι δραστηριοποιείται στο “να φέρνει αλλοδαπούς για εργασίες”. Ο ίδιος με επιστολή του στο Candiadoc δίνει τη δική του θέση ως απάντηση στην καταγγελία.

Γράφει, λοιπόν, παρουσιάζοντας και ολόκληρη την κάρτα:

Για να μην αφήνονται σκιές και υπόνοιες η κάρτα αυτή ανήκει σε εμένα. Το δίκαιο των Αλλοδαπών είναι ένας τομέας που δραστηριοποιούμαι και η κάρτα αποτέλεσε το μέσο προώθησης – διαφήμισης της απασχόλησης μου αυτής. Είναι τουλάχιστον ανήθικο και ανέντιμο να υπονοεί κάποιος ότι κάνω εμπόριο ανθρώπων και δη εργαζομένων (!) και επιφυλάσσομαι για αυτό. Η κάρτα έχει την έννοια ότι εάν κάποιος επιθυμεί να φέρει έναν αλλοδαπό στην εργασία του από τρίτη χώρα, αναλαμβάνω την νόμιμη διαδικασία όπως προβλέπεται, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την Επιθεώρηση Εργασίας, τον ΕΦΚΑ και την ΔΟΥ. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. 

με εκτίμηση,

Λιονάκης Γεώργιος, Δικηγόρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί